Wil je een Spotify abonnement kopen maar heb je geen creditcard? Betalenzondercreditcard.be heeft de oplossing, we hebben alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Spotify betalen met PayPal
  • Spotify betalen met een Spotify gift card
  • Spotify betalen met een prepaid creditcard

PayPal

Veel mensen weten het niet: Je kunt een PayPal rekening koppelen aan je Spotify account. Wanner er een PayPal rekening is gekoppeld aan je Spotify account zal Spotify elke maand €10 afschrijven van je PayPal rekening voor het Spotify abonnement. Je kunt een PayPal rekening aanmaken op paypal.com en deze koppelen aan je bankrekening (duurt 2 werkdagen). Er zijn verschillende manieren hoe je geld kunt toevoegen aan je PayPal saldo, de makkelijkste manier is het koppelen van je bankrekening aan je paypal rekening.

Spotify gift card

Misschien wel de makkelijkste en snelste manier: Spotify betalen met een Spotify gift card. Een Spotify gift card is een prepaid cadeaukaart die je bij veel winkels kunt kopen. Op de achterkant van de Spotify kaart staat een code die je kunt inwisselen voor het Spotify abonnement. Je kunt de Spotify codes ook online kopen via meerdere webwinkels, dit is de snelste manier.

spotify card ideal_mrcash

 

“Na betaling met Mister Cash komt er een Spotify code op je scherm met een linkje om deze in te wisselen, binnen 1 minuut heb je een Spotify abonnement.”

Spotify code online kopen

Je kunt de Spotify Premium codes online kopen op 123spotifypremium.be, na betalen via o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin wordt de Spotify code direct op je scherm getoond. Je ontvangt na betaling ook een e-mail met de factuur en de codes zodat je deze altijd bij de hand hebt. Via deze website kun je de Spotify code ook printen op cadeaupapier, zo heb je binnen enkele minuten een uniek cadeau! Ze verkopen Spotify codes van €10, €30 en €60, zo heb je al snel een abonnement voor meerdere maanden.

Spotify code inwisselen

  1. Ga naar www.spotify.com/redeem/ om je code in te wisselen.
  2. Log in met het Spotify of Facebook account waar je Spotify Premium op wilt.
  3. Vul de Premium code in die je hebt ontvangen en kies welke abonnementsvorm je wilt.

Spotify betalen met een prepaid creditcard

Misschien heb je er wel eens van gehoord: de 3Vcard! Dit een een prepaid creditcard waar je geld op kunt zetten om vervolgens online aankopen te doen. Let op dat een 3vcard 10 euro kost en 1 euro om er geld op te zetten.

 

 

Getagd op: