Je kent het vast wel, je wilt betalen voor je favoriete dienst maar je hebt geen creditcard. Soms is dit erg lastig, zeker wanneer je nét dat nieuwe spel wilt kopen of die nieuwe App wilt uitproberen. Gelukkig is er een oplossing, je kunt op verschillende manieren geld toevoegen aan je Google Play account zonder creditcard. We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Google Play betalen met PayPal
  • Play Store betalen met een Google Play Gift Card
  • Een prepaid creditcard kopen

Play Store betalen met PayPal

Sinds kort kun je een PayPal account koppelen aan je Google Play account als betaalmethode. Vervolgens kun je apps, games, films en muziek kopen met je PayPal saldo. Je kunt een PayPal account maken op paypal.com en via verschillende manieren geld toevoegen aan je PayPal account. Helaas is PayPal voor veel mensen geen mogelijkheid, zo kan PayPal automatisch van je bankrekening incasseren en zitten er hoge kosten verbonden aan een negatief PayPal saldo.

Google Play Gift card

Een Google Play gift card is een prepaid cadeaukaart waarmee je geld kunt toevoegen aan je Google wallet (Google Play account). Je kunt de Google Play cadeaukaarten in veel winkels kopen, sinds kort zijn deze ook in België beschikbaar (Bijvoorbeeld bij Kruitvat). Op de Google Play kaart staat een code met een laagje die je weg kunt krassen, deze Google Play code kun je inwisselen op je Google Play account waarna het saldo wordt toegevoegd.

google-play-geschenkkarten ideal_mrcash

 

“Wanneer je een Google Play code afrekent met Mister Casg verschijnt de Google code na betaling op je scherm waarna je deze meteen kunt inwisselen”

Google Play code online kopen

Wat veel mensen niet weten is dat je de Google Play codes ook online kunt kopen bij verschillende webwinkels. Op deze webwinkels kun je onder andere met Mister Cash, iDEAL of Bitcoin betalen. Na betaling verschijnt er een Google Play code op je scherm die je direct kunt inwisselen, ook ontvang je een e-mail met de factuur en je aankopen. Let op: vaak betaal je een paar euro meer voor de service kosten.

Hoe wissel ik een Google Play code in?

  • Open de Google Play Store op je smartphone, tablet of pc.
  • Klik links in het menu op inwisselen.
  • Geef de code 16-cijferige code op en klik op inwisselen.
  • Het tegoed is bijgeschreven op je account waarmee je apps, fils en muziek kunt downloaden!

 Prepaid creditcard

Als je veel aankopen wilt doen in het misschien verstandig om een prepaid creditcard te kopen, een voorbeeld hier van is de 3Vcard. Deze creditcard kun je anoniem kopen en opladen bij je locale boekhandel of online op 3vcard.be.

Aan het opladen van een 3Vcard zitten ook kosten verbonden, zo kost een 3Vcard 10 euro en kost het opladen 1 euro provisie. Zo ben je met een Google Play gift card vaak goedkoper uit.

 

 

Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *