Wil je geld toevoegen aan je iTunes saldo maar heb je geen creditcard? Er zijn meerdere oplossingen voor dit probleem. We hebben de betaalmogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

Click & Buy

Click and buy is een dienst waarmee je voor iTunes kunt betalen, door je click and buy rekening te koppelen aan je iTunes account kun je betalen voor Apps, Games, Muziek en nog veel meer. Je kunt een Click & Buy account maken op www.clickandbuy.com en hier je bankrekening aan koppelen, Click & Buy zal het bedrag automatisch incasseren wanneer je iets op iTunes koopt.

Let op: Wanneer Click & Buy niet kan incasseren (bijvoorbeeld door een negatief saldo op je bankrekening) worden er ‘administratieve kosten‘ gerekend die kunnen oplopen tot in de honderden euro’s. zorg dus dat je voldoende saldo op je rekening hebt staan.

iTunes kaart

Een iTunes kaart is een soort van PrePaid cadeaukaart waarmee je het saldo op je iTunes account kan opwaarderen. Op de achterkant van een iTunes kaart staat een code die je kunt inwisselen in voor het saldo op je iTunes account, het tegoed wordt dan bij je iTunes portemonnee bijgeschreven. Je kunt een iTunes kaart bij veel winkels halen, deze moet aan de kassa worden geactiveerd.

Je kunt de iTunes kaart ook online kopen, er zijn veel webwinkels waar ze Belgische iTunes kaarten verkopen, bijvoorbeeld: www.123ituneskaart.be

Op 123ituneskaart.be kun je o.a. met Mister Cash, iDEAL en Bitcoin. betalen, je hebt dus geen creditcard meer nodig!

itunes kaartideal_mrcash

 

 

 

“Wanneer je een iTunes kaart afrekent met Mister Cash ontvang je na je betaling een e-mail met de factuur en iTunes code.

iTunes code online kopen

Wanneer je een iTunes code online koopt kun je kiezen uit iTunes kaarten van €15, €25, €50 en €100, je kunt de iTunes code met veel verschillende betaalmethodes afrekenen. Na je betaling keer je terug naar de website waar je iTunes code staat weergegeven en een link om deze in te wisselen. Je ontvangt ook een e-mail met de Factuur en de iTunes code zodat je deze altijd kunt terugvinden.

iTunes code inwisselen

  • Open iTunes en klik in de linkerbalk op ‘iTunes Store’.
  • Klik aan de rechterkant op ‘Inwisselen’.
  • Geef vervolgens de iTunes code op en klik op ‘Wissel in‘.
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *