Hearthstone is de nieuwste game van Blizzard Entertainment, die in een korte tijd erg populair is geworden onder gamers van alle leeftijden. Deze snel groeiende populariteit komt niet uit het niets, want de game Hearthstone is een spel met interessante features, mooie effecten en veel mogelijkheden om te spelen op diverse devices. Speel jij de game Hearthstone ook en wil je credits aanschaffen voor dit populaire spel van Blizzard? Lees dan in dit artikel hoe dit moet en je kunt direct na het lezen van dit artikel starten met het spelen van Hearthstone voor geld.

Credits kopen met een creditcard
Wil je kaarten kopen om jouw collectie van Hearthstone uit te breiden? Dan kun je dit doen door geld te gebruiken van jouw Battle.net balans. Dit is een online geldbalans van Battle.net, waar je met een creditcard eenvoudig geld op kunt zetten. Hierbij kies je zelf hoeveel geld je op jouw balans wil zetten, om dit geld vanuit jouw Battle.net balans vervolgens direct te gebruiken bij het spelen van Hearthstone. Heb je geen creditcard en wil je toch credits op jouw Battle.net balans zetten? Dan is er ook een andere mogelijkheid om credits op de waarderen, namelijk door middel van een Battle.net giftcard. Meer over deze giftcard en het gebruiken van deze giftcard voor Battle.net, lees je in onderstaande alinea’s.

Credits kopen met een Battle.net giftcard
Een Battle.net giftcard is een sooret prepaid cadeaukaart of prepaid internetkaart, die je kunt gebruiken om jouw Battle.net balans op te waarderen met nieuwe credits. Dit doe je door een Battle.net giftcard aan te schaffen en de code op de achterkant van de kaart in te vullen bij jouw Battle.net account Heb je dit gedaan, dan wordt het tegoed dat op de kaart staat bij jouw Battle.net balans geschreven. Heb je geen creditcard, dan is dit een eenvoudige manier om jouw Battle.net balans toch op te waarderen met nieuwe credits.

Waar kan ik een Battle.net giftcard kopen?
Je kunt de Battle.net giftcard eenvoudig aanschaffen bij de verkooppunten van Game Mania en bij Primera in het gehele land. Dit doe je door de kaart direct in de winkel te betalen, om vervolgens de kaart mee naar huis te nemen en de code op de achterzijde van de kaart in te vullen in jouw Battle.net account. Je betaalt dus direct voor de kaart, maar krijgt pas saldo op jouw account als je de code hebt ingevuld.

Battle.net betalen met een Battle.net Gift Card

Je kunt jouw Battle.net saldo ook opwaarderen met een Battle.net Giftcard. Je kunt deze Gift card online kopen door te betalen met o.a. Mister Cash, iDEAL, Bitcoin, Sofort en bankoverschrijving. Zo heb je niet langer een creditcard nodig en hoef je ook niet naar de winkel.

Wanneer je een Battle.net code online koopt ontvang je deze vaak direct per e-mail. Hierna kun je de code direct inwisselen. Een voorbeeld van sites waar je deze codes kunt kopen zijn:

 

 

Getagd op:        

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.